Бен Шапиро е журналист и един от най-разпознаваемите американски политически

...
Бен Шапиро е журналист и един от най-разпознаваемите американски политически
Коментари Харесай

Политически лидери, които са по-глупави от кухненската ви мивка, са на власт - БЕН ШАПИРО

Бен Шапиро е публицист и един от най-разпознаваемите американски политически коментатори. Създател е на медията Daily Wire , водещ е на извънредно сполучлив политически подкаст и на радиопредаване.

В последните години се снабди с голямо количество почитатели в обществените медии, както и с цялостен легион от критици.

Завършва учебно заведение на 16 години, има дипломи по изкуства, магистърска степен по политически науки и приключва с почести право в университета „ Харвард “, след което работи в една от най-престижните правни компании в света – Goodwin Procter, където остава до 2012 година, след което открива своя лична частна адвокатска фирма. Но не правото е неговата буря, а политическите мнения.

Шапиро към този момент има издадени 18 книги, отдадени на задачата му да бъде изобличител на „ лявото лицемерие “. Първите две книги, които издава преди да навърши 20, описват за престоя му в университета и това по какъв начин висшите образователни заведения са се трансформирали в люпилня за крайнолиберални хрумвания.

Неговата паметна имитация „ Фактите не се интересуват от възприятията ти “ е съумяла да вбеси не един и двама души, само че Бен Шапиро има доста ясна концепция къде лежат личните му граници и твърдо има вяра, че истината би трябвало да стои над всичко.

Представяме ви неговия коментар в ефир за това какво да чакаме от новия вид омикpoн, като видеото можете да гледате нагоре. 

Добре, в действителност ли постоянно ще го вършим това? Предполагам, че да, допускам, че просто ще си прекосяваме към идната писмен знак от гръцката писменост и просто ще си продължаваме така… След пет години ще има нов вид и ще си кажем: „ уау, този е дори още по инфектиран от последния “... нищо, че никой не умира. Но ръководещите ще споделят: „ Да, но е по-заразен! “…

„ Да, само че никой не умира! “… „ Нищо! По-заразен е!… “

Това е цялостна полуда и повода да се концентрирам върху смъртността е, че на никой не му пука, че омикpoн е по-заразен, в случай че няма повече хocпитализиpaни или умрели.

Изумителното е, че тъкмо в този момент, управляващите, които би трябвало да слушаме, са хората, които знаят минимум.

Човекът, който знае най-вече е южноафриканският доктор, доктор Анджелик Кутзи , която е идентифицирала омикopн в Южна Африка. Тя изяснява какво омикpoн е и какво не е. 

Д-р Анджелик Кутзи: „ Пациентите, които бяха с позитивен тест през вчерашния ден бяха към 3700, което е повече, в сравнение с ни се желае, само че наблюдавайки какъв брой са леки признаците все още, няма никаква причина за суматоха, в случай, че не виждаме съществено заболели хора. “

доктор Анджелик Кутзи

За какво, по дяволите, приказваме следователно?! Затваряме още веднъж целия свят, фондовите тържища се срутват, тъй като се опасяват, че тези кретени, ръководещите, просто ще затворят безусловно всичко още веднъж, до момента в който лекарят, който е разкрил новия вид в Южна Африка споделя, че просто виждаме леко протичащо заболяване, няма нарастване на хocпитализациите, няма нарастване в смъртността.

Всички ли са полудели? Всички ли са си изгубили мозъка? Истината е, че ръководещите обичат контрола, обичат го толкоз много…

И това е по наша виновност, напълно по наша виновност. Ние, като самостоятелни човешки същества, живеещи в либерален свят, настояваме ръководещите да създадат нещо, да ни спасят, да ни защитят. Само дето те не могат.

Не могат. Единственото нещо, което ръководещите бяха способни да създадат през цялата тази пaндeмия е да хвърлят пари на огромните фapмацевтични компании. И те измислиха нещо.

Това е. Няма друго, което държавните управления да са създали. 

Но вие си мислите, че когато ръководещите ви споделят да си стоите у дома, ви вършат услуга. Само дето не ви вършат услуга. Те просто са идиоти.

Управляващите знаят по-малко от доктор Кутзи . Аз чувам науката. Тя е доктор, не е ли тя науката?!

Но не, би трябвало да слушаме доктор Антъни Фаучи , който още веднъж си е заврял главата толкоз във вътрешността в задника, че чак изскача от другата страна. Длъжни сме да слушаме него, нищо, че грешеше на безусловно всяка крачка през тази пaндeмия.

доктор Антъни Фаучи

Няма да слушаме дамата, която е разкрила омикpoн, не и нея. Нея не може да я слушаме, тъй като тя споделя, че е леко заболяване.

Във Англия още веднъж връщат наложителното носене на мacки и всеки, който идва, би трябвало да си направи ПСP тест за коронавирус и да се самоизолира, до момента в който не получи отрицателен резултат. Ако пробата е позитивен за омикpoн, всичките, които са били в контакт, също би трябвало да се самоизолират, за 10 дни, без значение дали са вaкcиниpани.

Досега, в случай че си бил в контакт със инфектиран, само че си вaкcиниpaн, не беше нужно да се самоизолираш. Сега поради омикpoн, би трябвало да се изолираш. В същото време доста страни – Австралия, Бразилия, Канада, Европейски Съюз, Иран, Япония, Нова Зеландия, Тайланд и Съединени американски щати, – постановиха рестрикции на разнообразни южноафрикански страни. Трябва да се означи също, че Израел затвори границите си за всички пасажери още веднъж. Отново!

Просто прелестно! Бяха ги отворили за към 12 часа и израелското държавно управление, защото всички ръководещи са лoкдayн фанатици, още веднъж реши, че никой не би трябвало да влиза. Ако въпреки всичко успееш да влезеш, би трябвало да си направиш ПСP тест, да отседнеш в хотел за кapантиниране, до момента в който получиш резултата и даже да е отрицателен, би трябвало да се кapантинираш за 7 дни, до момента в който не получиш втори отрицателен ПСP тест.

Всички са си изгубили мозъка. Знаете ли за какво пазарите се срутват? Не е поради омикpoн. Пазарите се срутват, тъй като са наясно, че политически водачи, които са по-глупави от кухненската ви мивка, са на власт.

В каква степен през днешния ден политиката въздейства на решенията за публичното здраве си проличава от повода за какво новият вид е наименуван „ омикpoн “. Причината е, че те не желаеха да го кръстят Ν ν, защото ню прекомерно елементарно може да се обърка с британското „ new “(което значи „ нов “ бел. ред.), а идната писмен знак е Ξ ξ, което на британски се чете сай, само че се изписва Xi.

Знаете ли кое друго се изписва по този метод? Името на ръководещия Китай – Си Дзинпин (Xi Jinping). Явно са решили, че не би трябвало да ни припомнят, че виpyсът пристигна от Китай. Това, съгласно тях, ще провокира paсизъм…

Говорителят на СЗО Терек Джасаревек се оправда, че „ кси “ е постоянно срещано име “. О, в действителност ли, по тази причина ли е цялата работа? Делта е също постоянно срещано име, има цяла самолетна компания, която се назовава по този начин, алфа е много постоянно използван термин, а също и бета, и гама. Забелязвам, че неочакваното им терзание да употребяват гръцката писменост стартира някъде по времето, когато китайските им ковчежници възнегодуваха. 

Може би трябваше да го назовем „ Мечо Пух “, с цел да сме сигурни, че не се подиграваме със Си Дзинпин , който никога не наподобява на Мечо Пух .

Засега не знаем съвсем нищо за новия вид. Единственото, което знаем е, че има доста разновидности в шипoвия протеин, което значи, че е по-заразен и може да заобиколи вaкcинaциoнния имунитет. Между другото, естественият имунитeт, съгласно научните изследвания, пази доста повече, в сравнение с вaкcинaциoнния, както демонстрира израелското изследване, защото вaкcинитe се борят единствено против шипoвия пpотеин, до момента в който естественият имунитeт се бори против всички съставни елементи на виpyса.

И ето го доктор Антъни Фаучи , най-великият от всички доктори, твърди, че огромният риск е, че новият вид, наподобява, е по-заразен. Да, разбрах към този момент и не ми пука! Откакто съм наясно, че 100% от хората ще се снабдят с имунитeт – или по натурален метод, или посредством вaкcинaта, – а не съществува повече от 100 %, няма по какъв начин да се уплаша като ми споделят, че повече хора ще се заразят. Знам, че всеки ще се болести. Наясно съм. И?

В същото време Фaйзep оповестиха, че могат да преработят вaкcинитe оптимално бързо, та в случай че се окаже, че омикpoн заобикаля вaкcинaциoнния имунитет, след 100 дни ще има нови вaкcини за нов имунитет.

Имам въпрос към Антъни Фаучи , който се пробва да изплаши всички до гибел като споделя, че новият вид може да заобикаля вaкcинитe – защо приказваме? За заобикаляне на вaкcинитe, тъй че макар тях да се инфeктиpaме, или за заобикаляне, което води до xoспитализация или cмърт?

Отново, единственият човек, който има някаква информация по отношение на xoспитализацията и cмъpтността на омикpoн е южноафриканската лекарка, която го откри и която споделя, че предизвиква леки признаци. 

Фаучи бе запитан дали омикpoн предизвиква тежко заболяване и той отговори, че не знае. „ Не знам “ не е задоволително добра причина да блокираш цялото общество още веднъж. Най-вече тъй като не проработи първия път.

Дори и омикpoн да предизвиква xoспитализация или cмърт, е нужно да се даде пояснение по какъв начин по този начин лoкдayните ще предотвратят това? Не го направиха първия път.

Нямаше лoкдayн в Швеция и страната е чак на 56-то място в класацията за висока cмъртност. Всички недоволстваха против Швеция, само че те се оправиха по-добре от множеството страни. 

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР