Бен Рич: Всичко, което можете да си представите, ние знаем

...
Бен Рич: Всичко, което можете да си представите, ние знаем
Коментари Харесай

Бен Рич: `Всичко, което можете да си представите, ние знаем как да го направим!`

Бен Рич: „ Всичко, което можете да си визиите, ние знаем по какъв начин да го създадем! “Забележително е какъв брой доста изказвания има по отношение на извънземни и НЛО, направени от хора, които заемат или са заемали допустимо най-високи постове в държавни управления, военните и университетските среди, политиката и др.Когато се съберат всички тези изказвания дружно, с цялата класифицирана по-рано документи, оповестена през последните няколко години, се получава изумителна картина.Всеки, който е направил задоволително количество проучвания и се придържа към философията „ осъждането без следствие е върхът на незнанието “, не би могъл да отхвърли това.Бен РичРич е шеф на Lockheed Skunkwork’s от 1975 година до 1991 година Той е наименуван Баща на стелт, откакто управлява развиването на изтребителя стелт Нощен ястреб (F-117 Lockheed F-117 Nighthawk). Преди гибелта си Рич прави няколко шокиращи открити изказвания за НЛО и извънземните.

 Бен Рич
Бен РичТой споделя:
„ Вече имаме средства да пътуваме измежду звездите, само че тези технологии са затворени в Черни планове. Всичко, което можете да си визиите, ние към този момент знаем по какъв начин да го създадем. Сега имаме технологията и опцията да пътуваме до звездите. Има два типа НЛО – тези, които ние построяваме, и тези, които „ те “ построяват. “Когато Рич е запитан по какъв начин работи задвижването на НЛО, той споделя: „ Позволете ми да ви попитам. Как работи електронната стабилизираща стратегия? “. Отговорът на питащия е: „ Всички точки във времето и пространството са свързани? “, на което Рич споделя: „ Така работи! “Четете още: Бивш следовател от Пентагона: `НЛО летят над Съединени американски щати и не можем да ги спрем.` (видео)

 ufo technology 600x337 - Бен Рич: `Всичко, което можете да си визиите, ние знаем по какъв начин да го създадем!`
Джеймс ГудолДжеймс Гудол е познавал добре Бен Рич. В изявление Гудол декларира, че е приказвал с Рич почти 10 дни преди гибелта му:„ Около 10 дни преди да почине, приказвах с Бен по телефона в Медицинския център, Лос Анджелис. И той сподели: “Джим, имаме „ неща “ в пустинята. Какво вършат през последните осемнадесет или двадесет години? Те строят нещо там. “Джон АндрюсАндрюс е инженер в Lockheed Skunkwork’s. Той е писал на Рич, излагайки личната си религия в НЛО, както за изкуствени обекти основани от хората, по този начин и от извънземни. Джон попитал Рич дали личните му вярвания обгръщат извънземни, както и изкуствени НЛО. Отговорът на Рич е следният:„ Да, имам вяра и в двете категории. Знам, че всичко е допустимо. Много от нашите изкуствени НЛО са нефинансирани публично. Има два типа НЛО, тези, които ние построяваме, и тези, които те построяват. ”

 2 600x358 - Бен Рич: `Всичко, което можете да си визиите, ние знаем по какъв начин да го създадем!`
Ян ХарзанХарзан е старши изпълнителен шеф на IBM, дружно с Том Келър, авиокосмически инженер, който е работил като анализатор на компютърни системи в Лабораторията за реактивно задвижване на НАСА.На 23 март 1993 година, в сказка на Училището за инженерни и приложни науки, той показва обща история на Програмите за напреднало развиване на Lockheed Martin. По време на своята презентация той споделя:„ Време е да се приключи цялата загадка, защото към този момент не съставлява опасност за националната сигурност, а технологията да се направи налична за потребление в частния бранш. В разследващата общественост има доста хора, които биха желали тези познания да не виждат бял свят. “Бил МакДоналдсМакДоналдс работи в аерокосмическата промишленост и е добър другар с Джон Андрюс (споменат по-горе).Той декларира:„ Бен Рич смяташе, че не би трябвало да се споделя на обществеността. Той вярваше, че човечеството не може да се оправи с истината.През последните месеци, преди гибелта си, той стартира да усеща, че интернационалният корпоративен съвет на шефовете, занимаващ се с „ Темата “, може да съставлява по-голям проблем за персоналната независимост на жителите, според конституцията на Съединени американски щати, в сравнение с наличието на извънземни гости. ”Очакваме разкриването до седмици …Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР