Бен Мичъл от EastEnders напуска сапунения сериал на BBC много

...
Бен Мичъл от EastEnders напуска сапунения сериал на BBC много
Коментари Харесай

Защо Бен Мичъл напуска EastEnders и актьорът Макс Боудън изгонен ли е от сапунения сериал на BBC?

Бен Мичъл от EastEnders напуща сапунения сериал на BBC доста скоро в опустошителни подиуми, като артистът Макс Боудън към този момент удостовери напускането си.

Макс ще се откаже от ролята след пет години, като последните му подиуми се чака да бъдат излъчени в четвъртък вечер. Сапунката на BBC към момента не е удостоверила дали последният епизод е последният, който ще забележим за героя.

Феновете са любопитни да схванат дали Бен ще се завърне с ново лице, откакто артистът Макс беше отхвърлен от ролята, и той като че ли загатва в Instagram, че няма да се върне, казвайки „ край и вън “. Шоуто не даде никакви детайлности за бъдещето на Бен от момента, в който новината излезе, че Макс напуща ролята предишния декември.

Зрителите бяха оставени на мрачно какво ще се случи с героя и по кое време той може да напусне, до момента в който последните спойлери този месец не разкриха поврат в пандиза. На фона на почитателите, които назовават ​​всичко „ преждевременно “ и някои са недоволни от метода, по който беше обработено излизането,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР