Бен Афлек доказа уменията си да изпълнява няколко задачи, когато

...
Бен Афлек доказа уменията си да изпълнява няколко задачи, когато
Коментари Харесай

Глум Бен Афлек изпраща текстови съобщения, докато целува Дженифър Лопес по време на коледното пазаруване с техните майки

Бен Афлек потвърди уменията си да извършва няколко задания, когато беше видян да написа и споделя целувка със брачната половинка си Дженифър Лопес, до момента в който пазаруваше за Коледа в Западен Холивуд, Калифорния, сряда.

Актьорът, който е прочут с балансирането на няколко опаковки с кафето си Dunkin’ през 2021 година, беше уловен да гали певицата, до момента в който гледа смарт телефона си, съгласно фотоси, получени от Page Six.

Лопес, на 54 години, наподобява не видя, защото с обич държеше очите си затворени по време на целувката. 51-годишният Афлек обаче присви очи, до момента в който продължи да употребява клетката си.

Въпреки радостния празник, звездата от " Арго " изглеждаше мрачна и унила по време на шопинг екскурзията на двойката с майките им.

Междувременно J.Lo изглеждаше в доста съществено въодушевление - може би се стресираше за коледните дарове в последния миг за тяхното смесено семейство.

Все отново поп звездата изглеждаше изискан в тренчкот с леопардов принт и черни ботуши над коляното. Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР