Bellator 208 приключи и заедно с него свършиха полуфиналите на

...
Bellator 208 приключи и заедно с него свършиха полуфиналите на
Коментари Харесай

Фьодор и Сонен след боя - подаръци, прегръдки и уважение

Bellator 208 завърши и дружно с него свършиха полуфиналите на шампионата в тежка категория. Чаел Сонен и Фьодор Емеляненко се биха за място на финала на шампионата, който ще даде късмет на спечелилия да се бие против Райън Бейдър за купата в тежката категория на Bellator.

„ Последният император” победи в главния конфликт на вечерта в Юниъндейл, Ню Йорк. Двубоят бе спрян в четвъртата минута на първия рунд заради механически нокаут. Фьодор Емеляненко ще се срещне с Райън Бейдър на 26 януари в Лос Анжелис.

Чаел Сонен е един от спортистите, познати на публиката за изключителните им маркетингови качества. Този дуел не бе изключение. „ Американският гангстер” завъртя шоуто към концепцията „ Америка против Русия”, като в промоционалния клип даже бе облечен като Аполо Крийд. Идеята, стана ясно в едно от интервютата, не била негова, само че той нямало по какъв начин да не го направи.

Въпреки агресивното промотирана на дуела и тежките удари в клетката, двамата бойци размениха благи думи и обятия откакто всичко бе свършило. Чеъл сподели на треньорът на Емеляненко, че е страховит в работата си и направи комплимент на съветската суперзвезда за тежките и бързи удари, които раздал по време на мача.

Фьодор от своя страна подари на Сонен състезателен екип и тениска за спомен, които са за сина му, а Чеъл отвърна, че в този момент и той му дължи подарък.

So Cool! After tonight’s main event, Fedor gave Chael his #TeamFedor track suit! #Bellator208 pic.twitter.com/fTOlHWTPTG
— Bellator MMA (@BellatorMMA) 14 октомври 2018 година
Това видео е емблематично за остарялото потомство ММА бойци и макар количеството драма и обиди, циркулиращи топ новините към новите звезди, почитателите ценят сходни жестове от своите любимци.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР