Белият дом призовава Израел да намали военната си офанзива през

...
Белият дом призовава Израел да намали военната си офанзива през
Коментари Харесай

Белият дом призовава Израел да намали сухопътните операции в Газа, тъй като войната настъпва след 100 дни: `Точно време е`

Белият дом приканва Израел да понижи военната си атака през линията Газа, до момента в който войната на страната с Хамас в Газа мина 100-дневния крайъгълен камък.

В неделя, формалният 100-ти ден от спора, публични лица на Съединени американски щати споделиха, че „ това е подобаващият миг “ Израел да премине към „ интервенции с ниска активност “ в Газа. Коментарът беше посрещнат с израелските водачи, които още веднъж дадоха обещание да продължат с наземната си интервенция през линията Газа за премахване на ръководещата въоръжена формация Хамас.

По време на обществено изявление в неделя, представителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби сподели Съединени американски щати разговаряха с Израел „ за преход към интервенции с невисок интензитет “ в Газа.

„ Вярваме, че е подобаващият миг за този преход. И приказваме с тях за това, “ добави той.

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху управлява седмичното съвещание на кабинета в Министерството на защитата в Тел Авив на 7...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР