Белият дом отново заяви, че САЩ ще се изтеглят от

...
Белият дом отново заяви, че САЩ ще се изтеглят от
Коментари Харесай

САЩ се оттегля от Парижкото споразумение за климата, ако не се променят условията

Белият дом още веднъж съобщи, че Съединени американски щати ще се изтеглят от Парижкото съглашение за климата, в случай че изискванията в него не се трансформират. ”Няма никаква смяна в позицията на Съединени американски щати във връзка с Парижкото съглашение ”, съобщи през вчерашния ден говорителката на Белия дом Сара Хъкаби Сандърс в имейл известие. " Както президентът сподели ясно и неколкократно, Съединени американски щати се отдръпват, в случай че не можем да се присъединим наново при по-благоприятни за нашата страна условия ", добави тя.

Това изказване бе публикувано, откакто в. " Уолстрийт джърнъл " и Агенция Франс Прес цитираха Мигел Ариас Канете, почитан европейски представител по климата, да споделя, че Съединени американски щати няма " да предоговарят Парижкото съглашение, а ще опитат да преразгледат изискванията, за които могат да поемат ангажимент в границите на актуалното съглашение ", съобщи ДПА.

Канете се срещна през вчерашния ден в Монреал с министри от към 30 страни, с цел да обсъдят какви стъпки да бъдат подхванати за използването на споразумението
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР