Белград. В рамките на посещението си в Белград министърът на

...
Белград. В рамките на посещението си в Белград министърът на
Коментари Харесай

Srbija Danas: Сергей Лавров разкри пъклен план: Западът иска главата на Александър Вучич

Белград. В рамките на визитата си в Белград министърът на външните работи на Руската федерация Сергей Лавров насочи трагично предизвестие, че Западът „ желае главата “ на сръбския президент Александър Вучич поради тесните му връзки с водача на Кремъл Владимир Путин, оповестява електронното издание Srbija Danas .
След срещата с Лавров, президентът на Сърбия Александър Вучич увери, че страната му върви по европейския път, само че ще продължи да построява положителни връзки с Русия. „ Предполагам, че ще има разнообразни типове стремежи и напън връзките да се движат в друга посока, само че Сърбия ще бъде на една и съща линия, ще резервира обичайните връзки и ще развива най-хубави връзки с Руската федерация “, означи Вучич в границите на взаимната конференция с първия посланик на Москва.
В Белград Лавров, съгласно източник от сръбските разследващи кръгове, е показал на Вучич доказателства, че ловът за главата му е във фаза на осъществяване. „ Това бе предшествано от цяла поредност от събития, за които единствено невежи хора може да мислят, че не са свързани - убийството на Оливер Иванович, арестуването на американски шпиони в сръбската столица “, означи източник от сръбските разследващи структури.
Западът желае главата на Вучич поради връзките му с Путин, поради отхвърли му да наложи наказания на Русия и да се опълчи на желанието да признае Косово, обобщават от редакцията. Анализаторът Драгомир Андeлкович означи, че Владимир Путин по всяка възможност ще бъде „ угрижен “ за Сърбия и нейния президент.
„ Руснаците ще създадат всичко, с цел да дадат на Вучич цялата налична информация и да му обезпечат отбрана “, изрази убеденост Андeлкович.
В четвъртък Вучич и Лавров ще участват в на откриването на мозайките на централния купол на храма Св. Сава. Височайшият посетител ще се срещне с министър-председателя Анна Бърнабич и със сръбския си сътрудник Ивица Дачич, на който ще бъде връчен Орден за дружба.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР