БЕЛГРАД, Сърбия (AP) — Сигнали за времето, горски пожари, топящи

...
БЕЛГРАД, Сърбия (AP) — Сигнали за времето, горски пожари, топящи
Коментари Харесай

„Навън е ад“: Силна гореща вълна в части от Южна и Централна Европа предизвиква тревоги

БЕЛГРАД, Сърбия (AP) — Сигнали за времето, горски пожари, топящи се настилки в градовете: Силна гореща вълна изпрати температурите в елементи от централна и южна Европа, достигащи до 40 градуса по Целзий (104 по Фаренхайт) на някои места.

От Италия до Румъния управляващите предизвестиха хората да бъдат деликатни, да карат деликатно, в случай че отиват на отмора, да пият доста вода и избягвайте да излизате през най-горещите часове на деня.

Италианските управляващи оповестиха червен метеорологичен сигнал в седем града в четвъртък, най-вече в централните елементи на страната, само че също и в столицата Рим и Триест на североизток. Общинските управляващи в Рим пуснаха цифрово приложение, с цел да оказват помощ на хората да намерят публични фонтани за пиянство, защото температурите доближиха 38 C (100 F) в четвъртък.

Денис Микс, клиент от Съединените щати, сподели, че е пропуснал част от плануваното обиколка на Рим и вместо това остана в микробус. „ Това в действителност ме визира “, сподели той.

Топлините се вло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР