Белград. Лидерът на АБВ - Младежи Пламена Заячка участва в

...
Белград. Лидерът на АБВ - Младежи Пламена Заячка участва в
Коментари Харесай

Лидерът на АБВ - Младежи Пламена Заячка участва в Белград в дискусионен панел за уроците от събитията през 1999 година за европейската сигурност през 21 век

Белград. Лидерът на АБВ - Младежи Пламена Заячка взе участие в спорен панел за уроците от събитията през 1999 година за европейската сигурност през 21 век, дружно с Андрей Климов, зам.-секретар на ръководещата съветска партия „ Единна Русия “, Андреас Мамикинс – евродепутат от Латвия, Соня Лифт – президент на белградския Фонд за политическо отличие. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . Заячка показа пред аудиторията построяването в границите на 10 дни на Международното придвижване за мир, чиито водач е България. За пръв път самодейността беше показана в Делхи, втората интернационална презентация е в Белград, във връзка 20-годишнината от бомбардировките над Съюзна република Югославия. Идеята за международна организация за мир, която към този момент има почитатели на четири континента, получи доста мощна поддръжка от Соня въжен превоз и огромен интерес от залата.
В хода на полемиката Пламена Заячка съобщи, че АБВ упорства България, като член на НАТО, да инициира развой „ Хелзинки 2 “, с цел да подсигурява немилитаризирането освен на Балканския район и получи поддръжката на участниците в полемиката. На базата на извлечените исторически уроци, Заячка акцентира, че АБВ упорства българското държавно управление да съобщи в НАТО, че Организацията на Северноатлантическия контракт по никакъв метод не би трябвало да се ангажира с нахлуване на територия на суверенни страни и вмешателството във вътрешните им работи.
Пламена Заячка взе участие и в двустранна среща с Маша Мишкович, която е дипломат на Международното придвижване за мир за Сърбия, където прецизираха взаимни дейности.
Председателят на Политическа партия АБВ Румен Петков беседва с евродепутата от Латвия Андреас Мамикинс за проблемите на Европарламента. Петков предложения Мамикинс да гостува в България, което той одобри с признателност.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР