Белгийският национал Томас Вермален подписа договор с японския елитен футболен

...
Белгийският национал Томас Вермален подписа договор с японския елитен футболен
Коментари Харесай

Вермален подписа с японски клуб

Белгийският национал Томас Вермален подписа контракт с японския първокласен футболен клуб Висел Кобе до декември 2021 година. 33-годишният Вермален се причислява към новия си тим като свободен сътрудник, откакто кантрактът му с испанския първенец Барселона изтече и не беше възобновен. Във Висел Кобе той ще бъде съотборник с някогашните играчи на каталунците Андрес Иниеста, Давид Вийя и Серхи Кампер, както и с някогашния немския национал Лукас Подолски.

Вермален беше притеглен на " Камп Ноу " от Арсенал против 19 милиона евро през лятото на 2014 година, само че по този начин и не съумя да се утвърди в състава, като записа едвам 53 мача с 1 гол за " синьо-червените ". През сезон 2016/2017 той беше преотстъпен на италианския Рома, а в кариерата си е играл още и за холандския Аякс, чийто младеж е.

Officiel: Thomas Vermaelen rejoint le Vissel Kobe! pic.twitter.com/QXKrMzBo2t
— Foot Mercato (@footmercato) July 27, 2019
Висел Кобе има една от най-слабите отбрани в японската Джей Лига през актуалната акция, като е позволил 36 гола в 20 мача. Тимът, който е воден от някогашния немски национал Торстен Финк, заема 15-ото място след едвам шест победи и общо 21 точки, на 3 точки над рисковата зона.
 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР