Белгийският нападател Ромелу Лукаку говори за победата над Швеция (3:0)

...
Белгийският нападател Ромелу Лукаку говори за победата над Швеция (3:0)
Коментари Харесай

Лукаку след хеттрика си: Показах на целия свят на какво съм способен

Белгийският нападател Ромелу Лукаку приказва за успеха над Швеция (3:0) в първия мач от квалификациите за Евро 2024. Нападателят на Интер означи всички попадения в дуела, оформяйки хеттрик.

„ Не беше елементарен мач, само че сме удовлетворени от успеха. Играхме добре. Много съм благополучен, че съумях да играя толкоз доста минути и да покажа на целия свят какво мога. Чувствам се като един от водачите в този тим. В тренировките се пробвах да привлека младежите и да им покажа, че упоритият труд постоянно се отплаща. Няма смисъл да им викам или да ги притеснявам, знам какво е да дебютираш, тъй като бях на тяхно място преди няколко години. Всички те се показаха добре и в този момент можем да се радваме, макар че от понеделник цялото внимание би трябвало да бъде ориентирано към Германия. Можем да спечелим “, съобщи Лукаку след срещата.

На 28 март белгийският народен тим ще играе другарски мач с Германия, който ще се организира в Кьолн на " Рейн Енерги ". Началото е в 21:45 ч.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР