Белгийският халф на Созопол вярва в спасението на неговия отбор. Той

...
Белгийският халф на Созопол вярва в спасението на неговия отбор.
Той
Коментари Харесай

Белгийският халф на Созопол Гийом Тири: Вярвам в спасението на отбора!

Белгийският халф на Созопол има вяра в спасението на неговия тим.

Той дойде в отбора през лятото, като за прехвърлянето му спомага някогашния футболист на морския клуб Вилфред Гримо, който оказа помощ още за идването на други двама качествени чужденци в лицата на Лионел Самба и Йохан Н`Зи.

Зад 23-годишния Тири се крие в действителност сериозна подготовка, като той е минал през школите на белгийския топ отбор Унион Сен Жилоа, както и през академията на Шарльороа.

Той изигра на сметката си шест мача за отбора от началото на годината, като пропусна последната среща поради травма, а с положителните си изяви притегли погледите на няколко тима върху себе си.

Oтличната работа на Маргарит Димов с 23-годишния полузащитник и с останалите задгранични футболисти направи по този начин, че някои тимове към този момент да се оглеждат в тях за лятната си селекция.

Не може да не се означи, че след измененията в Созопол тимът наподобява по напълно друг метод и се показва на доста обичайно равнище през втория полусезон, като възможностите за избавление са живи, защото отборът разполага със стабилен състав и сподели, че може да печели точки.

" Тук открих страховит колектив. Вярвам в спасението на тима. Изключително съм удовлетворен от работата ми с треньора Маргарит Димов и от момчетата, които заварих тук. Това е първата ми цел - да оказа помощ за спасението. Чак по-късно ще мисля за други неща ", разкрива Тири.

Освен в академиите на белгийските Унин Сен Жилоа и Шарльороа 23-годишният белгиец е минал и през немските Дуисбург и Интер Лайпциг, а в Созопол дойде от тима на Неухоф, който също е немски отбор.

Той е висок 181 сантиметра и може да играе на всяка една позиция в полузащитната линия.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР