Белгийският футболист за пръв път обяви всъщност и какви са

...
Белгийският футболист за пръв път обяви всъщност и какви са
Коментари Харесай

Еден Азар: Винаги съм казвал, че ще приключа веднага щом спра да се забавлявам на терена

Белгийският футболист за пръв път разгласи в действителност и какви са аргументите за неговото отдръпване.

Цитиран от Ch L`avenir, някогашният играч на Лил, Челси и Реал Мадрид разкри, че към този момент не е изпитвал наслаждение от тренировките, само че в това време не е желал да отиде " някъде да играе за пари ".

" Няма да кажа, че ми беше мъчно да взема решение да приключа кариерата си. Помислих за известно време, тъй че стана по-лесно. Имам толкоз доста неща за извършване отвън футбола, че съумях да взема решението умерено. Вече мислех за това, когато приключих кариерата си в националния тим на Белгия. Минавах през сложен интервал в живота. Винаги съм казвал, че ще приключа незабавно щом спра да се развличам на терена. Не желаех да вървя някъде да играя за пари. Това беше най-хубавото решение. Вече не изпитвах наслаждение от тренировките... И към този момент не ми се играеше. Решението беше просто ", разяснява Еден Азар.

Why did Hazard decide to retire?

“I always said that I would stop playing as soon as I no longer had fun on the field ”.

“I didn't want to go play somewhere for the money. I didn't enjoy training... and I didn't play anymore. The decision was simple ”, told L’Avenir.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)

В кариерата си на клубно равнище белгийският нападателен футболист изигра общо 622 мача, в които осъществя 167 гола и завоюва повече от 10 трофея.

За националния тим на Белгия Азар записа общо 126 участия и 33 гола, като бе част от състава на " алените дяволи ", който стигна до бронзовите медали на международното състезание в Русия през 2018-а година.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР