Белгийската полиция прекъсна през изминалия уикенд незаконна оргия, третата през

...
Белгийската полиция прекъсна през изминалия уикенд незаконна оргия, третата през
Коментари Харесай

Напук на COVID-19: Трета незаконна секс оргия си спретнаха в Белгия

Белгийската полиция прекъсна през миналия уикенд противозаконна оргия, третата през декември с неспазване на настоящите разпореждания против ковид. Това се случи в град Сен Мар в южната част на страната, доста покрай границата с Франция, и то пред клиника за пациенти с Коронавирус. В нея са взели участие, съгласно “Ла дерниер ор “ петдесет души.
Полицаите нахлули на разсъмване в нощта на събота против неделя единствено две седмици след друга позорна мъжка полова оргия с 25 участници, измежду тях и към този момент някогашният унгарският евродепутат Йожеф Сайер. Миналата седмица пък беше ред на Паал, където разтуриха друго събитие за колективен секс.
52-те участници в оргията в Сен Мар са от френски генезис, те чествали рожден ден на гражданин на Антверпен. По време на идването на полицията всички участници, в това число девойки от организация за конвой, били голи или леко облечени.
Белгийската полиция глоби всеки от тях с санкция от 250 евро за неспазване на ограниченията. Двама участници са санкционирани за владеене на опиати и балони с хелий.
От своя страна кметът на Виртон Франсоа Кюло не скри възмущението си от наглостта на уредниците на оргията: „ Ядосан съм. Някои хора в действителност не почитат нищо! Организиране на скрито празненство измежду нощ пред клиника, където се лекуват пациенти с COVID-19. Това е неприемливо! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР