Белгия не смята да разчита на конкретен план, с който

...
Белгия не смята да разчита на конкретен план, с който
Коментари Харесай

UEFA EURO 2020: Белгия няма да отдели специално внимание на Роналдо

Белгия не счита да разчита на съответен проект, с който да спре звездата на Португалия Кристиано Роналдо. Това съобщи селекционерът на „ алените дяволи “ Роберто Мартинес на конференцията преди дуела сред двата отбора от осминафиналите на Евро 2020.

Според експерта няма смисъл да се изготвя проект, тъй като в случай че футболистите му се концентрират единствено върху опазването на Роналдо, тогава ще бъдат осъдени от останалите португалски играчи.

" Очевидно ще би трябвало да се пазиме в действителност добре, само че когато създадете проект против избран футболист, можете да бъдете осъдени от други играчи. Разбира се, Кристиано Роналдо е състезател, който избира подобаващия миг, точния пас и точното място и би трябвало постоянно да сте наясно с това. Всички знаем, че той е един от най-хубавите футболисти в света. Но вие би трябвало да се защитавате и против останалите 10 играчи. По метода, по който играе Португалия, те имат доста нюх и доста движение. Има няколко футболисти с сходни качества и ще би трябвало да сме компактни, в действителност солидни и да се пазиме като тим ", съобщи Мартинес.

" Всички могат да видят за какво този тим е толкоз сполучлив, за какво е спечелил европейската купа и Лигата на нациите. Това е по този начин, тъй като има необикновен нрав и знае по какъв начин да играе в огромните мачове”, продължи той.

" Ние сме тим, цялостен с убеденост, цялостен с подтик. Очакваме с неспокойствие да забележим по какъв начин можем да се подобрим и да се насладим на този миг. В края на краищата, когато се любуваме на футбола си, играем най-добре ", сподели още старши треньорът на Белгия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР