Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от

...
Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от
Коментари Харесай

Президентът на Беларус: 50 грама водка на ден предпазват от коронавирус

 Беларуският президент Александър Лукашенко е разкрил какво е предпазвало от ковид, съобщи Скайнюз.

Държавният глава на  някогашната руска република с към 9-милионно население в събота е взел присъединяване в хокеен мач в западния град Гродно. Малко откакто е поиграл, Лукашенко е дал малко изявление пред локална телевизия.

" Нищо не може да ме спре да спортувам. Тук няма никакви вируси. Ти да си видяла да някакви летящи бацили? Ледената сцена е натурален ледник и убива всички микроби ", е декларирал водачът на източноевропейската страна пред журналистката.

Лукашенко е показал няколко защитни средства. " Пийте по 50 грама водка дневно, само че не преди и по време на работа, ходете на сауна, закусвайте добре и се разхождайте на чист на въздух. Всичко това защищава хората от болестта ", е споделил той.

" По данни на управляващите в Минск в Беларус са били регистрирани 94 случая на ковид. Въпреки това, публичният живот в страната ври и кипи. Няма и възбрана за осъществяване на спортни събития навън и в закрити пространства ", уточни английската осведомителна организация.

Западни съперници на Лукашенко разказват Беларус като " последната европейска тирания “. От 2006 година както той, по този начин и други високопоставени лица в Беларус, са подложени на наказания от страна на Европейския съюз и Съединени американски щати поради нарушавания на човешките права.

А към днешна дата пък Беларус е единствената страна в Европа и една от дребното в света, в която не престават да се играят футболни мачове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР