Беларуските власти обявиха намерението си да проведат в сряда и

...
Беларуските власти обявиха намерението си да проведат в сряда и
Коментари Харесай

Беларус прехвърля военна техника за проверка на реакция на тероризъм

Беларуските управляващи оповестиха желанието си да проведат в сряда и четвъртък, 7-8 декември, " инспекция на държавната система за реагиране на терористични актове ", заяви БелТА.

Според беларуската държавна осведомителна организация, базирайки се на Държавния секретариат на Съвета за сигурност на страната, се възнамерява прекачване на военна техника и персонален състав, но не се показва каква тъкмо и в какви посоки.

Освен това жителите на Беларус са предизвестени за въвеждането на краткотрайни ограничавания за придвижване на жители и транспортни средства по избрани публични пътища и местности, както и за " потребление на реплика на оръжие за образователни цели ".

На 10 октомври Александър Лукашенко обяви началото на образуването на районна формация войски, чиято основа ще бъдат военнослужещи от беларуските въоръжени сили. Според Лукашенко решението за основаването на групата е взето по време на договарянията с Владимир Путин.

Украинските власти предупреждават от месеци, че Беларус и Русия може да възнамеряват взаимно навлизане през северната граница на Украйна.

В същото време, съгласно представители на украинските управляващи, те не разполагат с разследващи данни, които да демонстрират образуването на група войски, нужна за сходно нахлуване
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР