Беларуската тенисистка Арина Сабаленка сподели емоциите си след победата на

...
Беларуската тенисистка Арина Сабаленка сподели емоциите си след победата на
Коментари Харесай

Арина Сабаленка: Не можех да си представя, че ще вдигна трофея от Australian Open отново

Беларуската тенисистка Арина Сабаленка показа страстите си след успеха на Откритото състезание Австралия.

с резултат 6:3, 6:2.

„ Поздравления Чжън за невероятния шампионат. Знам, че е мъчно да загубиш на финала, само че ти си необикновен състезател и си толкоз млада. Ще имаш доста финали и ще спечелите. Поздравления за теб и твоя екип. Благодаря на уредниците на шампионата, на всички, които ми помогнаха през тези две седмици. Дори не можех да си показва, че ще подвигна този трофей още веднъж – възприятието е необикновено, нямам думи “, сподели Сабаленка на церемонията.

Световната №2 също се обърна към тима си.

„ Екип! Еха! Момчета, стресирах ви малко след финала в Бризбейн. Този път се оправих малко по-добре. Благодаря, че сте постоянно до мен, без значение какво се случва. Без вас нямаше да мога да реализира толкоз доста в този спорт. Благодаря ви доста за всичко, което вършиме. Но без мен и вие нямаше да сте толкоз положителни! Приемете този факт. Никога преди не съм споменавала фамилията в победни речи, само че в действителност би трябвало да им благодаря толкоз доста за всичко, което направиха. Да продължа ли на британски, няма да схванат? Добре, уповавам се да получат посланието. Обичам го доста, то е моята съществена мотивация. Всичко, което върша, го върша единствено за вас. Обичам ви и ми липсвате доста. Благодаря на почитателите за такава поддръжка, обичам да играя пред вас “, сподели Сабаленка.

25-годишната състезателка стана първата тенисистка, защитила купа на Откритото състезание на Австралия след своята сънародничка Виктория Азаренка (2012, 2013). Сабаленка към този момент е двукратна шампионка от Големия шлем. Тя има и 15 трофеи в кариерата си.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР