Бела Хадид и The Weekend решиха да дадат пореден шанс

...
Бела Хадид и The Weekend решиха да дадат пореден шанс
Коментари Харесай

Бела Хадид и The Weekend решиха да си дадат пореден шанс - slava.bg

Бела Хадид и The Weekend взеха решение да дадат следващ късмет на връзката си. 23-годишният модел и 30-годишният рапър се разделиха през август 2019 година след четири-годишна връзка.

Причината е постоянно срещана в света на шоубизнеса – несъответствието на работните графици и невъзможността да се виждат постоянно. Оттогава моделът не се среща с никого и избра да отделя време за себе си. Тя е фокусирана извънредно доста върху кариерата си. Феновете ѝ считат, че хубавицата не може да не помни някогашния си и търси всяка комфортна опция да му подсети за себе си.

Изданието „ US Weekly “, базирайки се на думите на собствен източник, оповестява, че някогашните любовници почнали да поддържат връзка още веднъж и може би са възобновили връзката си.
Двамата се срещнаха през април 2015 година Месец по-късно младите започнаха да се срещат и през ноември 2016 година се разделиха за първи път.

Известно време The Weekend имаше любовна спекулация с певицата Селена Гомес, само че тази история не продължи дълго. През октомври 2017 година любовната им връзка завърши. Музикантите въпреки всичко останаха положителни другари.

Рапърът се завърна още веднъж към Бела през април 2018 година Двойката беше видяна дружно на фестивала Coachella, а по-късно и на едно от празненствата в Кан.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР