Бела Хадид е отново в центъра на вниманието, а това

...
Бела Хадид е отново в центъра на вниманието, а това
Коментари Харесай

Бела Хадид заприлича на скелет, нападат я за скандал с неприлични снимки в реклама на Balenciaga

Бела Хадид е още веднъж в центъра на вниманието, а това е с помощта на една от последните ѝ непринудени фотосесии. Моделът показа в Instagram поредност от фотоси, на които е гола до кръста. Кадрите не са по никакъв метод скандални или извънредно неприлични, а и към този момент много пъти сме виждали Бела съвсем изцяло гола.

Виж още: Предколедна хитруша: Цвети на Криско сподели без задръжки гърдите си

Припомняме, че при започване на октомври Бела стана сензация в нета по време на Седмицата на модата в Париж. Хадид се появи на подиума съвсем гола, единствено по долни дрехи и обувки на ток, само че секунди по-късно беше " облечена " от дизайнерите на Corperni. Те сътвориха върху тялото на 25-годишната манекенка нежна бяла рокля от течен памук и латекс, който сътвори усещане за същинска тъкан.

Виж още: По зърна пред правосъдната палата: Tattstoner мраз не я мори, сподели прелести в центъра на София 

Сега обаче Бела, която бе определена за най-стилната персона в света, попадна под обстрела на злобарите, които я упрекнаха в обществените мрежи, че била замязяла на " скелет ".

Потребители се възмущават, че манекенката подтикнала девойките да се стремят към прекомерно слаби пропорции, което не било здравословно за всички. Други пък възхваляват обичаната си фешън звезда, а трети... откриха за друго да я упрекват.

Виж още: Това ли е мъжът до Мария Бакалова? Актрисата сподели непосредственост с него на родна земя

Последната реклама на Balenciaga предизвика голяма отрицателна реакция в нета. Новата рекламна акция на стилната къща включва фотоси с деца, държащи плюшени мечета в кожени колани, като че ли са плебеи или плод на извратена полова фикция. Малките модели пък театралничат с изцяло безизразните си лица, неприсъщи на деца, пишат разнообразни фешън издания.

Виж още: Кифленски селфита и странни реклами? Ето по какъв начин наподобява майчинството за Сузанита

Снимките, снимани от фотографа Габриеле Галимберти, предизвикаха всеобщо неодобрение. Първоначалното известие до медиите, оповестено предходната седмица, се заяви, че акцията на Balenciaga пресъздава серията на художника " Истории за играчки ", която изследва какво хората колекционират и получават като дарове. Във вторник компанията разгласява опрощение в Instagram, в което разгласи, че акцията е отстранена. Balenciaga по-късно изтри всички постове от своя Instagram профил, които бяха свързани с акцията.

Това обаче засегна Бела Хадид, която е едно от лицата на стилната къща. В обществените мрежи консуматори търсят сметка на манекенката, която не взе участие по никакъв метод във въпросната акция с деца. Самата тя не е коментирала за момента нищо по тематиката, а точно това предизвика рецензии. 

Виж още: Класа, разкош и благоденствие: Джино Бианкалана сподели дома си 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР