Бежанката Татяна остави съпруга си Андрей в Украйна и замина

...
Бежанката Татяна остави съпруга си Андрей в Украйна и замина
Коментари Харесай

Бежанка от Украйна напусна съпруга си и отиде при финландец след 30 г. брак

Бежанката Татяна остави брачна половинка си Андрей в Украйна и отпътува с децата си за Финландия, където откри нов мъж. 

В публикация за това New York Times написа, че двойката е женена от близо 30 години и е отгледала двама сина.

„ Няколко седмици след преместването Татяна срещна финландец. Тя се обади на Андрей и съобщи, че не желае да продължи връзката. Тя се нуждае от ново място за живеене, нова връзка, ново всичко. Тя има потребност от нов живот “, написа в обявата.

Андрей бил доста сюрпризиран и му се сторило, че „ полудява “. Той не вярвал в това и считал, че „ това е някакъв тип флирт и всичко ще свърши “. След това Андрей и Татяна подадли молба за бракоразвод.

Наблюдателят означи, че доста бежанци, както женени, по този начин и не, не имат намерение да се върнат в Украйна. Те напущат и стартират да построяват нов метод на живот.

Както GlasNews към този момент писа, на 21 май 2022 година жителката на Лвов, 22-годишната София Каркадим, беше топло призната в английския Бедфорд. Семейство Гарнет я приюти. Няколко дни по-късно София реши да избяга още веднъж, към този момент от тази къща. И не сама, а дружно с главата на фамилията, бащата на фамилията Тони Гарнет. По-малко от 10 дни откакто София се нанесе в къщата на Гарнет, тя разгласи, че е влюбена в 29-годишния Тони.

По-късно предприемчивата украинка сподели пред кореспонденти, че към този момент е в сигурност, като добави, че харесва Тони от пръв взор и като цяло, съгласно нея, незабавно схванала, че той е трагичен в брака.

През септември стана известно, че двойката се скарала, когато британецът отпразнувал 30-ия си рожден ден. Англичанинът изгони София на открито, като сподели, че тя непрекъснато пие и се кара с него. Той съобщи, че не може да понесе нейните обиди и яд. В деня на кавгата им тя сграбчи нож и намушка на няколко места стената. 

Тони съобщи София на полицията, след което побърза да даде изявление за английски публицисти. 

Снимка: Reuters
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР