БДЖ ще осигури безплатно пътуване на млади хора от цялата

...
БДЖ ще осигури безплатно пътуване на млади хора от цялата
Коментари Харесай

БДЖ вози безплатно ученици за състезание

БДЖ ще обезпечи гратис пътешестване на младежи от цялата страна, които ще вземат участие в съревнование на Програмата за поощряване на предприемачеството измежду учениците в 10. и 11. клас – Тийноватор, което ще се организира на 14 май 2022 година в гр. София.

Финалното съревнование е най-голямото годишно събитие на “Тийноватор ”, което ще събере в София и във Варна редом над 250 възпитаници от 30 града в България, с цел да презентират бизнес плановете си онлайн пред жури от вложители. За да стигнат до столицата националният жп транспортьор ще обезпечи пътуването на към 80 деца и след осъществяване на надпреварата ще се погрижи и за тяхното прибиране. По време на пътуването с трен младежите ще имат креативната опция да генерират бизнес-идеи и задоволително пространство да образуват екипи и да приготвят презентациите си за събитието.

БДЖ обичайно спомага с обезпечаване на транспорт на младите участници в програмата „ Тийноватор ” за поощряване на предприемачеството и стартъп културата в българските учебни заведения, която през актуалната образователна година осъществя своето четвърто издание.

Припомняме, че през май 2019 година, с поддръжката на „ БДЖ – Пътнически транспорти ” ЕООД и Национална компания „ Железопътна инфраструктура ”, се организира първото национално съревнование от програмата в спортната зала на Централна гара София.

БДЖ постоянно поддържа начинания, които подтикват изобретателното мислене на младежите и развиването на предприемаческия им капацитет и умения.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР