BBC Countryfile изпадна в гореща вода относно грешката на Анита

...
BBC Countryfile изпадна в гореща вода относно грешката на Анита
Коментари Харесай

BBC Countryfile удари десетки яростни оплаквания след гафа на Анита Рани

BBC Countryfile изпадна в гореща вода по отношение на грешката на Анита Рани в неделя вечер, а почитателите настояват, че „ не е за първи път “.

Зрителите бяха смутени от пропуща на звездата на BBC в неделя, 18 февруари, като почитателите се втурнаха към Twitter/X, с цел да подлагат на критика объркването. В епизода Джо Кроули и Анита Рани посетиха имението Коулсбърн в Котсуолдс. По това време на годината градините му са дом на милиони от едно мощно цвете, кокичето.

Анита се срещна с най-новия в дългата поредност от специалисти по кокичетата. Джо разбра по какъв начин те обезпечават съществена храна за нашата зимна дива природа, която преди малко се разсънва, и също по този начин научи по какъв начин кокичетата въодушевяват локален художник. Датшиане Наванаягам отиде в Девън, с цел да разбере по какъв начин от ден на ден и повече общности сплотяват сили, с цел да спасят селските кръчми и магазини от затваряне. По време на шоуто притежателят на парка сър Хенри Елуес се причисли към Рани, с цел да си поговорим за пролетните цветя.

Но почитателите подлагаха на критика...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР