“ББ, който продължава да е лицето на един сложен политическо-олигархичен

...
“ББ, който продължава да е лицето на един сложен политическо-олигархичен
Коментари Харесай

Николай Марков: Борисов е спокоен, защото разполага с повече невидима, отколкото с публична власт

“ББ, който продължава да е лицето на един комплициран политическо-олигархичен октопод е спокоен - тъй като 22 хилядна американска войска е основана единствено на 200 километра от София и желае или не чак толкоз, само че охранява закононарушенията на властта у нас. Безгласно, само че присъствено!
Опозицията ни е мъртва, тъй като знае това и единствената и форма на битие е симбиозата с нарушителите и непрекъсната реплика на опозиционност, във Facebook.
 Николай Марков: Мафията ни убива, а не COVID-19 Николай Марков: Мафията ни убива, а не COVID-19
" Вече сме на 1-во място в света по смъртност. Браво, другарю Борисов, успяхте! Винаги първи. Малко е стряскащо да си представим, че в...
" Властта е спокойна - тъй като разполага с повече невидима, в сравнение с с обществена власт, която съзнателно е сведена до нужния най-малко за битие . Невидимата мощ дава неограничена власт и в ръцете на вероломните е оръжие за всеобщо проваляне.
. Той е безсъвестен вид и патогенен измамник, тъй като това са двете страни на нужния му аватар за физическо оцеляване. Някои ме питат: Как стигнахме дотук? - Има къс и обстоен отговор, само че късият е: Заради липса на народен темперамент и загуба на историческа памет!
В името на парите /цветна амбалажна хартия/, които ще останат за всички нас и поколенията ни посредством провежданата псевдо " европейска политика ", единствено хилядолетни отговорности. Нищо повече от това!
. Толкова безшумно, че никой няма да разбере това. България и българите имат напълно други задания, другари, и парите са най-лесната част за нас от тази тежка историческа отговорност.
 Бимбалов за Борисов: Недодялан дебил, който срича личните си мисли Бимбалов за Борисов: Недодялан дебил, който срича личните си мисли
Видях един непохватен дебил, който срича личните си къси мисли и разчита на суфльорите от екипа си, които искрено и без срам се оп...
Само най-простите хора, някои даже добре образовани, приказват и мислят главно за пари и самите те в никакъв случай нямат такива средства, с частични времеви изключения в напълно простата им форма на живот.
Империите постоянно са били късите фантазии на вероломните, без значение по какъв начин са били наричани в международната история. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР