Базовата цена започва от 188 400 лв. с ДДС за

...
Базовата цена започва от 188 400 лв. с ДДС за
Коментари Харесай

Силвър Стар вече приема поръчки за EQE SUV от Mercedes-EQ и Mercedes-AMG

Базовата цена стартира от 188 400 лева с Данък добавена стойност за EQE 350 4MATIC 1

Силвър Стар, общоприет дистрибутор на Mercedes-Benz за България, към този момент приема поръчки за напълно електрическия EQE SUV от Mercedes-EQ и Mercedes-AMG. Това е многофункционалният вид на извънредния бизнес авангард EQE. Както бизнес лимузината, той има всички основни нововъведения на EQS, като в това време е по-динамичен от EQS SUV.

При EQE SUV линията Electric Art както за интериора, по този начин и за екстериора, към този момент е част от серийното съоръжение. Стандартното съоръжение за пазара включва също изскачащи дръжки на вратите, пакет Дисплеи с 12.3-инчов екран за водача и 12.8-инчов OLED централен екран, пакет Паркиране с камера 360°, AIRMATIC въздушно окачване, фарове DIGITAL LIGHT, пакет " ENERGIZING AIR CONTROL Plus " с HEPA филтър и пакет " Смартфон интеграция ". Опционално се предлага услуга за цифрово прекачване на ключа.

Термопомпата, която също е част от серийното съоръжение, покачва климатичния комфорт и успеваемостта, като остатъчната топлота от електрическото задвижване и високоволтовата батерия се употребява за отопление на купето. Това фрапантно понижава потреблението на сила от батерията, като по този метод усилва пробега на електрическия автомобил.

Обширната гама от асистиращи системи, подпомагащи шофирането, включва деен помощник за поддържане на лентата, деен помощник за отдалеченост DISTRONIC и помощник за мъртва точка.
При Mercedes-EQ колите по-важните детайли от оборудването са систематизирани в обособени пакети. Това са Advanced Plus (серийно оборудване), Premium и Premium Plus, като всеки надгражда предходния и зависят от определения модел.

При EQE 43 4MATIC от Mercedes-AMG, да вземем за пример, пакетът Premium е стандарт. Той включва Burmester® 3D съраунд звукова система, панорамен плъзгащ се покрив и характерната функционалност AMG Track Pace. В допълнение, този модел към този момент има завиваща задна ос с оптимален ъгъл на завиване от 9 градуса и DIGITAL LIGHT с функционалност за проекция на пътното платно.

xxx
Силвър Стар е формален представител на немския тръст Mercedes-Benz AG за България за марките Mercedes-Benz и smart, на Daimler Trucks AG за марките Mercedes-Benz, Unimog и FUSO и на EvoBus за Mercedes-Benz и Setra. Компанията предлага целия набор от услуги за бизнес и крайни клиенти, включително продажба и следпродажбено обслужване на нови и използвани леки, лекотоварни и товарни коли и рейсове, както и продажби на аварийни елементи. Дилърските центрове на Силвър Стар се намират в София, Пловдив, Варна, Бургас и Евро Старс в Русе.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР