Базираната в Тексас тунинг компания Hennessey обяви, че пуска в

...
Базираната в Тексас тунинг компания Hennessey обяви, че пуска в
Коментари Харесай

Новото Hennessey VelociRaptoR 6X6 идва със 700 конски сили и 2.4-метров леген

Базираната в Тексас тунинг компания Hennessey разгласи, че пуска в произвеждане новата си специфична доработка VelociRaptoR 6X6, създаден въз основата на така и така впечатляващият Ford F-150 Raptor R.

За разлика от Ford F-150 Raptor R, VelociRaptoR 6X6 идва с двойка спомагателни задвижващи колела, които трансформират пикапа в същинско страшилище, което в това време е в положение да предложи опция за превозването на предмети с дължина от над 2.4 метра даже при затворена врата на товарното поделение. За съпоставяне, от Hennessey показват, че легенът на " общоприетата " версия на спортния пикап е с дължина от 1.67 метра.

Наред с съвсем изцяло трансформираното окачване на пикапа, VelociRaptoR 6X6 идва неизменен задвижващ агрегат- 5.2-литров, V-образен, осемцилиндров мотор, който генерира оптималната мощ от 700 конски сили.

" F-150 Raptor R е задоволително добър още от излизането си от завода, само че нашият 6X6 ъпгрейд го усъвършенства трагично ", разяснява Джон Хенеси, създател и изпълнителен шеф на Hennessey.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР