Базираната в Рюселсхайм компания стартира нова глобална рекламна кампания Да,

...
Базираната в Рюселсхайм компания стартира нова глобална рекламна кампания Да,
Коментари Харесай

Стартира рекламната кампания на Opel Corsa - видео

Базираната в Рюселсхайм компания започва нова световна рекламна акция „ Да, на Corsa “ и я употребява, с цел да популяризира новото издание на своя най-продаван дребен автомобил Opel Corsa. Това е третата акция, която немският авто производител създава взаимно с новата си креативна организация Jung von Matt (JvM).

Рекламният клип е режисиран от всепризнатия британски режисьор Хенри Сколфийлд, който е правил музикални видеоклипове за реализатори като Ед Шийрън, Били Айлиш и Дуа Липа. Видеоклипът на акцията към този момент е в YouTube.

„ Има ли огромен обсег? “, „ Зарежда ли се бързо? “ или „ Забавно ли е да карам? “ Отговорът на всички тези и други въпроси на производителя е явен: " Да, на Corsa! ". В Германия клиентите към този момент могат да решат под мотото „ Вашият избор – имате избор “ дали желаят да вземат на лизинг нова Corsa-Electric или Corsa с мотор вътрешно горене при идентични, атрактивни лизингови цени.

Към днешна дата повече от 14,5 милиона автомобила от бестселъра са продадени от стартирането му на пазара през 1982 година Това беше най-продаваният дребен автомобил в Германия и Англия през 2021 година и 2022 година и е на път да повтори този триумф през 2023 година

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР