Базираната в Будапеща компания KAMManufaktur представи пред света една от

...
Базираната в Будапеща компания KAMManufaktur представи пред света една от
Коментари Харесай

Това е карбоново Porsche, което тежи само 699 килограма, но струва...

Базираната в Будапеща компания KAMManufaktur показа пред света една от най-впечатляващите цялостни стратегии за персонализиране на автомобил Porsche (912), която в миналото е била създавана.

Новият план на KAMManufaktur- 912c, се предлага в два съществени варианта- с напълно и отчасти изпълнена карбонова структура. В взаимозависимост от избора си, клиентите на компанията могат да разчитат на автомобил, който тежи надлежно 699 (-300 кг в съпоставяне със общоприетото 912) или 750 кг, и идва с доработен мотор, особено създаден аеродинамичен пакет и, при предпочитание от страна на потребителя, карбонови джанти.

От KAMManufaktur оферират на клиентите си разнообразни благоприятни условия във връзка с завършека на карбоновота тяло на своето 912c, като разновидностите са от изцяло боядисване, до транспарантен лак.

Изцяло карбоновата версия KAMM 912c е оценена на 400 000 евро като цялостен артикул, като клиент, който разполага с донорско 912, може да разчита на цена от 360 000 евро.

Същата като горната е цената на отчасти изпълненото с въглерод 912c, а при съществуване на донорски автомобил, сумата понижава до 320 000 евро.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР