Базата на руските военноморски сили в Севастопол е била атакувана

...
Базата на руските военноморски сили в Севастопол е била атакувана
Коментари Харесай

Дронове атакуваха базата а руския флот в Севастопол

Базата на съветските военноморски сили в Севастопол е била атакувана от морски безпилотни самолети в понеделник вечерта и нападението е било отблъснато, заяви ръководителят на окупационните управляващи на Севастопол Михаил Развозжаев.
Прочетете още
" Днес от 3,30 ч. сутринта е имало опит за нахлуване против Севастопол. Към момента: един дрон е погубен от силите на Противовъздушна отбрана, вторият се е взривил. Всичко се случи на външния рейд, не са развалени никакви обекти ", написа Развозжаев в Telegram.

Украинската страна към момента не е коментирала известията за нападението.

Същевременно Украинският президент Володимир Зеленски още веднъж съобщи, че Украйна не може да съобщи Бахмут на руснаците, макар че съгласно доста военни анализатори градът е с малко стратегическо значение.

Според Зеленски, в случай че Русия завладее изцяло Бахмут, той може да се трансформира в плацдарм за нахлуване против административния център на Донецка област Краматорск и прилежащия Славянск.

Изданието " Украинска истина ", преразказвайки изявлението на Зеленски пред арабския ефирен канал, оповестява също, че той е нарекъл смешна формалната реторика на Русия, че е във война на украинска територия с НАТО.

" Русия е във война с Украйна. И защото не е в положение да води война почтено, тя към този момент споделя, че е във война с НАТО, тъй като я е позор да признае, че една страна, която е 40 пъти по-голяма от Украйна, не е в положение да ни победи ", споделя Зеленски.

" Ако Русия не ни беше нападнала, Финландия в никакъв случай нямаше да се причисли към НАТО ", съобщи украинският президент. Всички страни, които имат някаква граница с Русия или са имали някакви стопански връзки - всички те желаят да имат енергийна, икономическа и селскостопанска самостоятелност. Те са виждали по какъв начин постоянно и на всички места им извиват ръцете, с цел да реализиран своя резултат. Сега всички тези страни желаят да се причислят към НАТО - с цел да се защитят ", споделя още украинският президент.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР