Байко Рашков да сложи две патрулки с полицаи на входовете

...
Байко Рашков да сложи две патрулки с полицаи на входовете
Коментари Харесай

Кметът: Байко Рашков да сложи две патрулки с полицаи и ограничи достъпа на коли до Морската градина!

Байко Рашков да постави две патрулки с служители на реда на входовете и ограничи достъпа на коли до Морската градина. Това разяснява на брифинг през днешния ден кметът на Варна Иван Портних, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Твърденията на регионалния шеф, че поддържа прекъсването на колите в парка, изрично не дават отговор на истината. Благомир Коцев и като физическо лице, и като обвързван с компании, е обжалвал на всички правосъдни инстанции моите заповеди за прекъсване на колите в Морската градина. Той нападна в съда и пътните забранителни знаци, и дейностите на Общинска полиция, както и актуализацията на Генералния проект за организация на придвижването на територията на община Варна, посредством който бяха регламентирани забранителните знаци за достъп до парка, напомни кметът.

" От изявлението на регионалния управител  стана ясно, че той желае връщане на колите в Морската градина като се обезпечат паркинги, посредством изплатени от общината частни терени за милиони. Това е гениална тактика за съсипването на градината ", разяснява още Иван Портних.

" Държавата има парцели в Морската градина! Затова желая да попитам - подготвен ли е регионалният шеф да ги даде за създаване на паркинги, каквато е фантазията му?  И за какво, откакто държавни терени в парка, той предлага общината да изкупува частни имоти с парите на варненци?, попита кметът. Другото предложение, което бе направено, е Министерство на вътрешните работи да разпореди на КАТ да стопира достъпа на коли в Морската градина, защото там има единствено алеи, а не улици.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР