Байерн не остави шанс на Барселона и спечели с 3:0

...
Байерн не остави шанс на Барселона и спечели с 3:0
Коментари Харесай

"Байерн" не остави шанс на "Барселона", каталунците без точен удар

" Байерн " не остави късмет на " Барселона " и завоюва с 3:0 като посетител в мач от група 5 на Шампионската лига. За над 90 минути футбол на " Камп Ноу " каталунците разочароваха почитателите си. Играчите на Роналд Куман не насочиха нито един прецизен удар по посока на вратата, защитавана от Мануел Нойер, до момента в който " Байерн " приключи дуела с 16, 7 от които в очертанията.

" Блаугранас " устояха до 33', когато Томас Мюлер откри резултата. Така немският национал към този момент има повече попадения против " Барселона " от всеки различен в Купата на националните купи (КНК) и Шампионската лига - 7 гола в 6 мача.

Снимка: Getty Images

Баварците продължиха да владеят самодейността и оформиха класическия триумф посредством Роберт Левандовски в 56' и 85'. От началото на сезон 2019/20 полският таран е най-резултатният в топ 5 шампионатите на Стария континент. Левандовски има 112 гола, следван от Килиан Мбапе и Кристиано Роналдо с по 76, Арлинг Холанд със 73 и Лионел Меси с 69.

В другия дуел от тази група " Динамо " Киев и " Бенфика " приключиха наедно 0:0. Украинците вкара гол надълбоко в добавеното време, маркиран от Микола Шапаренко, само че попадението бе анулирано поради засада след намесата на системата за видеоповторения VAR.

В идващия кръг " Байерн " е хазаин на " Динамо ", до момента в който " Барселона " гостува на " Бенфика ".

Снимка: Getty Images
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР