Байерн (Мюнхен) ще търси подобрение в играта си в мача

...
Байерн (Мюнхен) ще търси подобрение в играта си в мача
Коментари Харесай

Байерн е с големи амбиции в ШЛ, напомни Хайнкес

Байерн (Мюнхен) ще търси усъвършенстване в играта си в мача против Селтик вкъщи от груповата фаза в Шампионската лига в сряда, съобщи старши треньорът на германците Юп Хайнкес. Преди три дни баварците разгромиха Фрайбург с 5:0 в дуел от Първа Бундеслига при завръщането на 72-годишния експерт на треньорския пост в отбора.

" Байерн има огромни упоритости в този шампионат. Ще бъде добре да повторим или подобрим представянето ни от дуела в събота. Винаги може да се случи да загубиш някой мач, само че аз не пребивавам в предишното. Селтик е борбен тим. Те имат шест следващи шампионски трофеи в шампионата. Нормално е постоянно да има напрежение в Байерн, само че тимът има задоволително опит, с цел да се оправи с него ", разяснява Хайнкес на конференция.
Jupp: " I'm really having fun in training with the boys. It's just a matter of time till we start playing our great football again " pic.twitter.com/DLFgb7HDDJ
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) October 17, 2017

Той изведе баварците до успех в Шампионската лига през 2013 година. Специалистът е отпред на Байерн за общо четвърти път в своята кариера.

Германският гранд ще бъде без контузения бранител Хавиер Мартинес, както и без Франк Рибери и Мануел Нойер, които също са с контузии.
" Не одобрявам това да се пускат в игра контузени футболисти. Рискът е голям. Хави ще пропусне идващите ни два мача ", сподели още опитният експерт.

" Червените " имат актив от три точки на второто място в група В на Шампионската лига. Шампионска Лига 3 кръг, сряда 18 октомври  Байерн (Мюнхен) 21:45предстои  Селтик
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР