Байерн (Мюнхен) ще се опита да убеди треньора на РБ

...
Байерн (Мюнхен) ще се опита да убеди треньора на РБ
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен иска Юлиан Нагелсман за треньор, ако не успее да задържи Ханзи Флик

Байерн (Мюнхен) ще се опита да убеди треньора на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман да поеме тима, в случай че Ханзи Флик напусне, твърди " Билд ". Баварците нямат никакво предпочитание да се разделят с сегашния си ментор, само че той може да поеме националния тим на Германия. След като Йоаким Льов разгласи, че напуща през лятото, локалната федерация търси разновидности за негов заместител и Флик е измежду любимците.

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич към този момент се е свързал с представители на Нагелсман, с цел да изследва опцията той да поеме отбора. Специалистът има контракт с Лайпциг до 2023 година, само че баварците могат да го привлекат за избрана сума, като се загатва 10 милиона евро.

33-годишният ментор беше вид за първенеца на Германия и Европа и след уволнението на Нико Ковач. Нагелсман бе спряган за поста и в Барселона, Тотнъм и Челси. Според " Билд " той се усеща чудесно в Лайпциг, само че опцията да води Байерн може да се окаже прекомерно привлекателен вид.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР