Байерн Мюнхен се наложи над Борусия Дортмунд с категоричното 4:0

...
Байерн Мюнхен се наложи над Борусия Дортмунд с категоричното 4:0
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен надви Борусия Дортмунд с хеттрик на Хари Кейн

Байерн Мюнхен се наложи над Борусия Дортмунд с безапелационното 4:0 като посетител в дербито на Бундеслигата.

Отборът на Томас Тухел изкова триумфа си още в първите 10 минути на мача. Тогава точни за баварците бяха Дайо Упамекано и Хари Кейн, като и за двете попадения асистенциите бяха на Лерой Сане. Упамекано вкара гола си с глава след осъществяване на корнер, а по-късно Сане откри отлично Кейн и капитанът на британския народен тим вкара на празна врата.

В добавеното време на първата част Дониел Мален от домакините пропусна чудесна опция, като от положително състояние прати топката малко над напречната греда.

В началото на втората част гол на Джамал Мусиала от Байерн бе анулиран поради засада.

В 70-ата минута Мусиала още веднъж вкара, само че попадението не бе зачетено поради състояние на засада на Хари Кейн. Две минути по-късно обаче Кейн направи 3:0 с невъзмутим удар, откакто бе изведен от Кингсли Коман.

В добавеното време на мача Кейн оформи хеттрика си, като получи пас от Мусиала и стреля около вратаря Грегор Кобел за 4:0.

Байрен завоюва 9 от последните 10 издания на " Дер Класикер ". Отборът е на второ място в класирането, като изостава на две точки от водача Байер Леверкузен.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР