Байерн Мюнхен разочарова феновете си, след като допусна нова издънка

...
Байерн Мюнхен разочарова феновете си, след като допусна нова издънка
Коментари Харесай

Байерн отново се срина, титлата изглежда мираж

Байерн Мюнхен разочарова почитателите си, откакто позволи нова издънка в борбата за купата. Баварците стигнаха единствено до 2:2 при визитата си на Фрайбург от XXIV кръг на Бундеслигата.


Селекцията на Томас Турел направи поврат до 2:1, само че малко преди края домакините съумяха да изравнят и да вземат точката.

Така първенците остават втори в класирането с 54, на 7 от водача Байер Леверкузен, който е с мач по-малко, до момента в който Фрайбург към този момент има 30 в своя актив.

Срещата стартира равностойно и в първите 10 минути голови ситуациите липсваха, само че в 12-ата домакините имаха 3 такива за няколко секунди.

След центриране отляво на Виченцо Грифо топката с глава засече Роланд Шалай, само че Мануел Нойер блесна със ужасно избавяне. После унгарският нападател извърши атрактивна задна ножица, само че напречната греда избави баварците. След това обаче нищо не ги избави от капитана на домакините Кристиан Гюнтер, който с мощен шут отвън наказателното поле откри резултата – 1:0.

Попадението като че ли смути гостите и Фарйбург изглеждаше по-настоятелен доникъде на първото полувреме.

Отговорът на Байерн пристигна в 35-ата минута, когато Матис Тел изравни с превъзходен изстрел в далечния ъгъл за 1:1.

Последваха мощни минути за гостите, само че до почивката нови попадения не паднаха. Скоро след паузата Хари Кейн се размина на сантиметри от следващия си гол, след което темпото спадна доста.

До 70-ата минута, когато Джамал Мусиала пропусна самичък против вратаря, който се намеси майсторски, но не след дълго капитулира пред немския национал.

В 75-ата минута Мусиала мина с дрибъл трима противници и с шут в далечния ъгъл матира Атуболу, с цел да направи обрата цялостен.

Фрайбург обаче не се съобщи и съумя да изравни малко преди края. В 87-ата минута, след един тъч в британски жанр Михаел Грегорич отклони към Лукас Хьолер, който от воле не остави шансове на Нойер и оформи крайното 2:2. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР