Байерн (Мюнхен) изигра изключително труден и по всяка вероятност неприятен

...
Байерн (Мюнхен) изигра изключително труден и по всяка вероятност неприятен
Коментари Харесай

Хофенхайм нокаутира Байерн, вкара четири гола, пропусна още толкова

Байерн (Мюнхен) изигра извънредно сложен и по всяка възможност противен за почитателите си дуел против Хофенхайм в Бундеслигата.

Гостуването на първенците завърши с тежко проваляне с 1:4, като загубата даже можеше да бъде по-изразителна за баварците.

Само в разстояние на 8 игрови минути - сред 16-ата и 24-ата - домакините поведоха с две попадения на именития си конкурент.

Първо Ермин Бичакчич се разписа от близка отдалеченост, давайки напълно заслужена преднина на отбора си, с оглед представянето на двата тима на терена до този миг.
 Снимка 498021
Източник:

Последваха нови мощни минути за Хофе, като Крамарич бе покрай осъществяване на попадение, само че Нойер се регистрира с отлично избавяне.

В 24-ата минута Мунас Дабур удвои преднината на състава си, като този път късмет за съответна реакция от страна на вратаря на баварците нямаше.

Стигна се и до изстрел на Крамарич в горната греда, като Нойер се намеси, избивайки топката в рамката зад себе си, другояче тя се бе насочила към мрежата.
 Байерн победи Севиля с 2:1 след продължения и завоюва Суперкупата на Европа
Байерн е новият супершампион на Европа, непредвиден воин за " баварците " в Будапеща

Германският хегемон надделя Севиля с 2:1 след продължения

Девет минути преди почивката, с извънреден изстрел от далечна отдалеченост, Кимих върна очакванията на Байерн за поврат в срещата. Той стреля технично, с вътрешен фалц, завъртя кълбото, което облиза горната греда и мина голлинията.
 Снимка 498018
Източник:

В още три случая до края на срещата Крамарич можеше да вкара за Хофенхайм, само че по този начин и не успяваше да го стори или пък срещаше сериозен отпор от Нойер.

В 77-ата минута обаче футболистът на домакините постави дефинитивно точка на разногласието, разписвайки се за 3:1.

Отново той вкара и дузпа в продължението на мача, отсъдена за нарушаване на Мануел Нойер, който получи и жълт картон в тази обстановка.

Лидерът в офанзивата на баварците Роберт Левандовски се появи в игра чак в 58-ата минута на конфликта.
 Снимка 498022
Източник:

Така Байерн отстъпи пред противника си, като изключително дейностите на отбраната на отбора по всяка възможност са тормозили съществено Ханзи Флик или най-малко са му дали сериозна тематика за размисъл в идващите няколко дни.
 Снимка 498019
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР