Байерн (Мюнхен) и капитанът на английския национален отбор Хари Кейн

...
Байерн (Мюнхен) и капитанът на английския национален отбор Хари Кейн
Коментари Харесай

В Германия: Хари Кейн се разбра с Байерн

Байерн (Мюнхен) и капитанът на британския народен тим Хари Кейн са постигнали единодушие за прехвърлянето на футболиста в баварския клуб, както и за персоналните си условия, твърди вестник " Билд ".

Известно е, че клубът на Кейн Тотнъм към този момент отхвърли първата оферта на Байерн, която бе на стойност 70 милиона евро, като желае да получи повече пари за звездата си. " Шпорите " желаят 100 милиона евро за голмайстора си, който предишния сезон приключи на второ място при реализаторите във Висшата лига след Ерлинг Холанд.

Неговият контракт с Тотнъм изтича през 2024 година и в този момент е моментът клубът от Лондон да го продаде, с цел да се напусне като свободен сътрудник идващото лято.

Байерн се надява в лицето на Хари Кейн да откри заместител на напусналия по посока Барселона Роберт Левандовски предишното лято.

Кейн, който има 84 мача за националния тим на Англия, е трансферна цел и на Реал Мадрид след напускането на Карим Бензема, само че испанският гранд следи с интерес протичащото се с Килиан Мбапе.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР