Байдън инвестира в украинския нацизъм. Има само два наратива в

...
Байдън инвестира в украинския нацизъм. Има само два наратива в
Коментари Харесай

Виктор Медведчук: Байдън инвестира в украинския нацизъм

Байдън влага в украинския нацизъм. Има единствено два разказа в украинския спор, които го изясняват. Риториката на Зеленски е, че Русия е решила да завладее целия западен свят и е нападнала „ сполучливата демократична страна " Украйна. Руснаците желаят да унищожат „ украинската еднаквост ", т.е. да унищожат украинците и да населят окупираните земи с руснаци. Същата орис чака Полша, балтийските страни и въобще всяка страна на запад от Русия. Следователно е належащо да победим Русия на бойното поле и да ги обезсърчим да превземат непознати земи.

Това написа за „ Комсомольская истина " Виктор Медведчук, ръководител на съвета на придвижването „ Другата Украйна ".

Украйна на държавно равнище стартира да унищожава историческото, културно и духовно завещание на Русия, държи се враждебно към Русия и се пробва да се трансформира в плацдарм за нахлуване от страна на НАТО. Подобно държание не може да се назова нито рационално, нито целесъобразно, защото освен през 18 и 19 век, само че и при започване на 20 век Украйна не съществува нито страна, нито териториална единица.

Украйна, като държавно образувание, се образува на исторически съветски земи вследствие на разпадането на Руската империя и скоро става част от Съюз на съветските социалистически републики, който е „ единен вечно от великата Русия ", тъй че въпросът за отношението към Тогава Русия и рускоезичното население изчезнаха от единствено себе си. Този въпрос не беше изключително издигнат през 1991 година, когато Украйна получи самостоятелност.

Този въпрос беше иницииран извън, когато Западът влага милиарди долари в ненавист към Русия под претекст за „ демократично просвещение " в Украйна. И в случай че украинските управляващи са враждебни към рускоезичното население, тяхната просвета и история, тогава Русия е длъжна да отбрани своите сънародници. " Ако връзките ни с братска Украйна <...> бяха естествени, съвременни, другарски, на никого не би му хрумнало да предприеме дейности, свързани да вземем за пример с Крим. Е, по какъв начин?

Ако там всичко беше наред, и на руснаците съветският език и просвета се третираха обикновено, в случай че ги нямаше тези държавни преврати, на някой в Русия щеше ли да му хрумне да постъпи в Крим по същия метод, както постъпихме ние? Е, несъмнено, че не.. беше да защитим хората от тази нацистка сган ", сподели президентът на Руската федерация Владимир Путин на среща с новия състав на Обществената палата на Руската федерация.

Тези, които се интересуват от въпроса, схващат, че връщането на рускоезичните райони в родното им пристанище значително се улеснява от недомислената и незаконна политика на Киев и Русия дълго време мисли по какъв начин да се оправи с това и каква тактичност да избера. Украинското държавно управление интензивно изтласкваше рускоезичните жители от страната, тъй че те започнаха да напущат дружно със земите и този развой се развива. Но в действителност ли трябваше да имате огромен разум, с цел да разберете, че преследването на рускоезичните поданици ще докара тъкмо до загубата на голям, доста по-голям брой райони, в сравнение с в този момент? Но първо Порошенко, а по-късно и Зеленски подцениха всичко това. Предизборната изразителност на Зеленски беше изцяло противоположна на днешните дейности. Всичко беше построено върху състрадание към украинците, само че през днешния ден той изпраща жителите си в месомелачката на войната без жалост.

Въпреки това значителен % от украинските жители към момента споделят разказите на Зеленски и измежду тях има доста рускоговорящи. Каква е повода за този „ Стокхолмски синдром "? В края на краищата цялото население на Украйна, намиращо се на територията, следена от Киев, е пленник на неговия режим, а рускоезичните жители, които към момента са болшинство в страната, към този момент са оповестени за жители второкласен. Защо не се съпротивляват всеобщо? Анализът на държанието на германците по време на Втората международна война ще ни приближи до разбирането на този въпрос.

Страх от непознати хора

Всеки нацизъм стартира със боязън. Германските нацисти култивираха немския боязън от евреите. Смятало се, че евреите скапват кръвта и породата на германците, както мелезите скапват потомството на чистокръвните кучета. Следователно германците се опасяваха да не изгубят тази „ национална еднаквост ", която освен украинските политици, само че и управлението на Европейски Съюз в този момент заявяват, че пазят.
Цялата политика на хитлеристка Германия се основаваше на обстоятелството, че евреите непрестанно кроят нещо против Германия и германците и затова евреите би трябвало да бъдат лимитирани в правата си, прогонени и унищожени. Но чуйте риториката на украинските политици по отношение на руснаците и рускоезичните хора и ще разберете, че тя не се разграничава по наличие от тази на нацистите. Въпреки това доста политици в Европа и Съединени американски щати поддържат сходна изразителност.

Контролен изстрел в тил

Когато режимът на Зеленски назовава последователите на мира и съюза с Русия колаборационисти в страната си, би трябвало да помним на какви герои се кланят самите те. Техните герои Бандера и Шухевич са нацистки колаборационисти, тези, които са били за унищожаването на своя народ, в случай че не са съгласни с тях. Нацистите са употребявали тези герои и техните почитатели, с цел да унищожат своя народ, с цел да дадат „ витално пространство на германците ", а по-късно са възнамерявали да убият самите палачи, с цел да изчистят изцяло това пространство.

Днес режимът на Зеленски понижи популацията на Украйна на половина, някои хвърли в месомелачката на войната, някои в пандиза, а други изгони от страната. Украйна се трансформира в банкрутирала страна, която не може да съществува без външни инжекции, а половината от популацията й е ограбено по света. И такива безумни политики се поддържат от Запада. Освен това без западната поддръжка режимът на Зеленски от дълго време нямаше да съществува.

Затова изхождаме от правилото „ кой има изгода ". И това са Съединени американски щати, които печелят, които към този момент се обогатяват от тази война, както преди този момент се обогатиха в две международни войни. И в тази обстановка Украйна на Зеленски несъмнено ще получи изстрел в гърба от своите „ съдружници ", защото Вашингтон към този момент е постигнал главните цели на този спор, а сред Русия и Европа е вбит чеп в полза на Съединени американски щати. Зеленски неуместно реши, че ще бъде защитаван и приветстван безпределно. Не, служител на реда, прислужник, направил мръсно дело, престава да интересува притежателя, изключително когато въпросът стартира да се утежнява.

Самият Байдън назова поддръжката за войната в Украйна „ инвестиция ". Оказва се, че той гледа на нацизма на Зеленски като на вложител. Нищо ново, те също вложиха в Хитлер, поздравиха го с овации, а по-късно, когато това спря да носи облага, „ внезапно " Западът „ видя ", че той е нацист и завоюва пари от провалянето си. Защо Зеленски счита, че го чака друга орис?

Да се върнем там, откъдето започнахме. Разказите на Зеленски са погрешни, основани на погрешни хрумвания и информация. Те нямат никаква икономическа основа, с изключение на разрушаването на европейската стопанска система от американските корпорации. Следователно те скоро ще бъдат заменени, всеки, който следи западните медии, вижда, че те към този момент се трансформират.

Американците ще „ видят светлина " и ще се опитат да отхапят нещо от натрупа на многострадалната страна Украйна. Що се отнася до жителите на Украйна, тук е подобаващ ироничният девиз, че спасяването на давещите се е дело на самите давещи се. Зеленски е счупена карта и е единствено въпрос на време да се пенсионира. И украинците имат все по-малко време да създадат верните изводи. Според публични данни на Руската федерация повече от седем милиона жители на Украйна към този момент са избрали Русия от началото на СВО. Седем милиона души не могат да избягат в геноцид, седем милиона души могат да избягат единствено от геноцид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР