Байдън и Моди ще обявят железопътен и корабен проект за свързване на Индия с Близкия изток и Европа

...
Президентът Джо Байдън и неговите съюзници планират да пуснат в
Коментари Харесай

Президентът Джо Байдън и неговите съюзници планират да пуснат в събота планове за коридор за корабоплаване което би свързало Индия с Близкия изток и в крайна сметка Европа

От ААМЕР МАДХАНИ Associated Press и JOSH BOAK Associated Press 8 септември 2023 г., 11:58 PMUУкрайна вреди на много други нации, които трябваше да се справят с по-високи разходи за храна и енергия, тъй като както и по-високи лихвени разходи по дълга им.

Вторият раздел на срещата е за „Едно семейство“. Байдън планира да използва тази част, за да обсъди искането си до Конгреса за допълнително финансиране за Световната банка, което може да генерира повече от 25 милиарда долара нови заеми за икономическо развитие.

Белият дом в по-широк план се опитва да укрепи Г-20 като международен форум, докато китайският президент Си Дзинпин и руският президент Владимир Путин избраха да не присъстват. Все пак Китай и Русия са представени на срещата на върха и това може да затрудни Г-20 да изготви съвместно изявление относно войната в Украйна, каза Файнър.

Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР