Бавно, но сигурно Доминик Тийм се завръща към най-добрите си

...
Бавно, но сигурно Доминик Тийм се завръща към най-добрите си
Коментари Харесай

Тийм си постави много конкретни цели до края на сезона

Бавно, само че несъмнено Доминик Тийм се завръща към най-хубавите си дни. Резултатите на австриеца доста се усъвършенстваха и това се отрази на неговия ранкинг. Тийм към този момент е номер 157 в ранглистата, а през тази седмица той още веднъж се показва на много положително равнище, като към този момент е част от четвъртфиналите на шампионата в Хихон.

Носителят на 17 трофеи твърдо има вяра, че най-хубавото пред него следва и си сложи цел до края на сезона да влезе в топ 100.

„ Чувствам се спокоен и виждам мач за мач. Мисля, че нещата започнаха да ми се получават и играя все по-добре. Резултатите ми демонстрират, че съм на правия път и би трябвало да продължа по същия метод. Единственото, което желая, е още веднъж да се върна измежду най-хубавите в света, по този начин, както бе преди ”.

“Моята цел до края на този сезон е да вляза в топ 100 и мисля, че това ще е едно отлично достижение след толкоз дълго неявяване от кортовете. Ще играя шампионат след шампионат и просто ще опитам да доближи оптимално надалеч във всяка една конкуренция, с цел да натрупвам точки и да се изкачвам нагоре в ранглистата. Ако съумея да завърша годината в топ 100, това ще е една доста добра причина за 2023 година “, сподели първенецът от US Open 2020.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР