Battlefleet Gothic: Armada 2 е една от най-чаканите игри на

...
Battlefleet Gothic: Armada 2 е една от най-чаканите игри на
Коментари Харесай

Ново видео към Battlefleet Gothic: Armada 2 разглежда огромната кампания

Battlefleet Gothic: Armada 2 е една от най-чаканите игри на тази година освен от почитателите на Warhammer 40K, само че и от всички, обичащи звездните тактики. А аргументите не са една и две, както може да се види във видеото нагоре. Огромната акция (предлагаща повече от 100 часа игра), несъмнено е една от тях. Именно над нея подчертават в последния филмов откъс от Tindalos.

В новата игра от поредицата ще може да се биете на страната на една от трите огромни фракции тук: тиранидите, некронидите или на страната на имперските сили. Всяка една от акциите тук ще предложи неповторими механики и тактики, както и кораби, които да разполагате. А до момента в който акциите на некронидите и на имперските сили ще следват обичайните линии, то тази на тиранидите ще се споделя от гледната точка на жертвите. Заедно с това, всичките акции ще могат да се играят свободно и в кооперативен режим.

Продължение на истинската игра от 2016, Battlefleet Gothic: Armada 2 е гранд RTS тактика, която провокира играещите да завземат звездни системи за да наложат своята власт над глалктиката. Играта излиза на 24-ти този месец. Тези, които към този момент са създали предварителна поръчка на Battlefleet Gothic: Armada 2 ще могат от на следващия ден да се включат в плануванаъа бета на играта, която предлага акциите на имперските сили и некронидите, както и цялостния мултиплейърен режим.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР