Баскитаристът на рок група Ахат изненадващо цъфна на българското Черноморие.

...
Баскитаристът на рок група Ахат изненадващо цъфна на българското Черноморие.
Коментари Харесай

Денис Ризов цъфна с три мадами на концерт

Баскитаристът на рок група Ахат изненадващо цъфна на българското Черноморие. Той е в компанията на три хубавици. Прегръдките на Евгения Джаферович, Дамяна Матева и Елена Кръстева стоплиха музикалния продуцент след дългия му полет от Съединени американски щати, написа България Днес.

След дълги години престояване в Америка Ризов пристигна до България за отмора. Миналата година Денис още веднъж посети БГ за малко във връзка дипломирането на щерка си Виктория, която приключи логика на психиката в Софийския университет. Зад океана музикантът се занимава с интернет продажби – козметични артикули и бои. Ризов от дълго време изрично съобщи, че не му липсва сцената.

Шокиращо е какво тъкмо прави Денис Ризов този път в България. Заклетият рокаджия, реализатор на шлагери като Черната овца и Земя на слепци, посети християнски концерт в Царево. Събитието се състоя на 13 и 15 август, проведено от фондация „ Нашият дом е България “ . Освен 13-метровия кръст и присъединяване на Маргарита Хранова Денис съумя да събере погледите на близките туристи, които разглеждаха с интерес компанията му от красиви дами на фона на църковната музика. Ризов споделя и фотоси на сокол, който най-вероятно е взел участие в програмата на концерта.

Денис от дълго време не е черната овца на България и в сегашен ден избира да не се демонстрира доста пред общественото око. Преди години Денис и майката на щерка му Наталия Симеонова претърпяха бракоразвод, само че двамата са в другарски връзки и постоянно се събират дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР