Баскетболният Черно море Тича се възражда. През миналия сезон клубът

...
Баскетболният Черно море Тича се възражда. През миналия сезон клубът
Коментари Харесай

Черно море Тича стартира подготовка и обяви целите за новия сезон

Баскетболният Черно море Тича се възражда. През предишния сезон клубът записа най-слабото си показване в шампионата през последните десетилетия, само че в този момент има много по-сериозни упоритости. “Започва един сезон, който се надяваме да бъде доста по-различен от миналогодишния ”, безапелационен беше старши треньорът Галин Стоянов на първата подготовка от предсезонната подготовка.

``
реклама

До този миг в Черно море привлякоха центърът Николай Георгиев от тима на Икономическия университет, а с моряците тренира и някогашният национал Симеон Илиев. Той за последно игра във Франция, а в този момент съвсем несъмнено ще се завърне във Варна. Освен това се водят договаряния с още 2-3 потвърдени имена в родния баскетбол.

“Идеята ни е да надградим във всяко едно отношение. Ще се опитаме доникъде на септември към този момент да сме окомплектовали един боеспособен състав. Намерението на управлението и на щаба е през този сезон да се борим за 5-6-о място ”, разяснява треньорът Галин Стоянов.

“До последно се опитваме да няма състезатели от чужбина в тима. Спецификата на българския пазар обаче е такава, че няколко момчета на едни съответни позиции излязоха в чужбина. Тези, които остават в България, са ухажвани от тимове с доста съществени бюджети и ние мъчно можем да се борим с това наддаване. Ако в някакъв миг се наложи, с цел да подсилим състава може да прибегнем и до задгранични състезатели, само че все още се опитваме да не е по този начин ”, сподели още Галин Стоянов.

До средата на септември тимът ще тренира във Варна. На 17 септември има планувана контрола с Черноморец Бургас, а на 20 и 21 ще взе участие на шампионат в Плевен.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР