Баскетболистка от близкото минало сменя удобствата на града с уединението

...
Баскетболистка от близкото минало сменя удобствата на града с уединението
Коментари Харесай

Бивша родна баскетболистка заживя на самотен плаж

Баскетболистка от близкото минало сменя удобствата на града с уединението на морския бряг. Въпреки че е израснала в София, живяла в Италия и употребила всички улеснения на цивилизацията, Кристина Узунова през днешния ден се радва на спокойствието на вълните край морето. Не в първокласен курорт обаче, а на километри от цивилизацията, споделя невероятната история Нова тв.

" В градовете към този момент е полуда. Такова отдалечаване от естествения метод на живот към този момент не е обикновено. Мога да кажа, че е това е самоизтребление. И в случай че не си събудим инстинкта за самозапазване, просто би трябвало да влезеш в болница ", споделя тя. Бившата спортистка е уверена, че тежката работа възвръща здравето.

Кристина е майка на три деца. Категорична е, че дамата би трябвало да открие своето място във Вселената. " Жената би трябвало да откри своята женска основа. Не мъжка. Между мъжа и дамата има доста огромна разлика във визията - даже и водата да погледнеш - мъжът я вижда по един метод, дамата - по различен. Жената би трябвало да откри своята основа и своя взор. Тя е майка, тя би трябвало да запази водата в себе си. Тя е вода ", добавя тя.

Това е и повода години наред Кристина да бъде покрай извори. Природата към нея в този момент предлага всичко належащо - както за ястие, по този начин и за бита. Прането също има по какъв начин да се случи на самотния плаж.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР