Баскетболистите от националния отбор ще гостуват в Дневен център за

...
Баскетболистите от националния отбор ще гостуват в Дневен център за
Коментари Харесай

Националите се включват в благородна инициатива

Баскетболистите от националния тим ще гостуват в Дневен център за пълнолетни лица с увреждания " Света Марина ". Срещата ще бъде част от обичайния баскетболен шампионат на институцията и ще премине под надслова " Всеки ден се учим от вас, през днешния ден научете нещо от нас ".

Срещата на определени играчи от селекцията на Любомир Минчев ще се състои на 14 юни от 11:30 часа на спортната площадка в Дневния център на ул. " Гюешево " - " Хайдут Велко " в столицата. Тимът на България продължава подготовката си в София за значимите мачове от последния прозорец на първата фаза на квалификациите за международно състезание в Китай през 2019 година. Българите одобряват на 29 юни Исландия в " Арена Ботевград ", а на 2 юли гостуват на Чехия в последния си мач от група " F ".

Отборът към този момент седмица тренира в столицата, като до края на седмицата се чака към заниманията да се причисли Александър Везенков от Барселона. Все още се изчакват и Дий Бост, чийто сезон с екипа на Страсбург във Франция завърши, и Павел Маринов, който към момента има мачове със Стяуа в Румъния.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР