Баскетболистът на Оклахома Сити Пол Джордж е уведомил ръководството на

...
Баскетболистът на Оклахома Сити Пол Джордж е уведомил ръководството на
Коментари Харесай

Пол Джордж каза не на $20,7 млн. от ОКС

Баскетболистът на Оклахома Сити Пол Джордж е уведомил управлението на Тъндър, че няма да задейства удължаващата уговорка, залегнала в настоящия му контракт. Така на процедура крилото споделя “не” на още един сезон с екипа на клуба и надлежно заплата в размер на $20,7 милиона, като по този метод се трансформира в безграничен свободен сътрудник.

Интерес към него несъмнено не липсва, а като главен кандидат за подписа му се спряга името на Лос Анджелис Лейкърс. Останалите евентуални претенденти за привличането му са Филаделфия и Хюстън. Джордж бе трансфериран в ОКС от Индиана, откакто бе уведомил управлението на Пейсърс, че възнамерява да подпише с Лейкърс това лято.

28-годишният Джордж се показа добре в първия си сезон надалеч от Индианаполис и в 79 мача за Тъндър постигаше по 21.9 точки, 5.7 битки и 3.3 асистенции и наподобява се приспособява добре към новата си среда за разлика от другата новопривлечена звезда на тима - Кармело Антъни.

Самият Джордж признава, че решението му зависи от доста фактори, част от които надалеч не са баскетболни. Той се трансформира в основно настоящо лице на минисериал на ESPN, озаглавен “Пол Джордж:” Moето пътешествие”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР