Баскетболистът е един от топ-спортистите в челото на подреждането, в

...
Баскетболистът е един от топ-спортистите в челото на подреждането, в
Коментари Харесай

Везенков влезе в топ 20 в класацията на Форбс на българските знаменитости

Баскетболистът е един от топ-спортистите в челото на подреждането, в което втори е тенисистът Григор Димитров, а трети – футболната легенда Христо Стоичков

Александър Везенков откри място в една по-различна ранглиста тази година. Спортист nомер 1 на България за 2022 година е 18-и в влиятелното нареждане " Топ 70 на българските звезди " на Форбс България.

Баскетболистът е един от топ-спортистите в челото на подреждането, в което втори е тенисистът Григор Димитров, а трети – футболната легенда Христо Стоичков. Осми са девойките от ансамбъла по художествена гимнастика.

" Пъстра палитра от нови звезди, провокативни актьори и дългогодишни любимци на публиката влизат в деветата годишна ранглиста на Forbes България “, изясняват критериите за избора си редакторите на влиятелното издание.

Лидер в класацията е актрисата Мария Бакалова, която има номинация за " Оскар ". След Везенков са боксьорът Кубрат Пулев, скиорът Алберт Попов, някогашният футболен национал Димитър Бербатов, лекоатлетката Ивет Лалова и други.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР