Баскетболистът Александър Везенков, който бе избран за най-добрия спортист на

...
Баскетболистът Александър Везенков, който бе избран за най-добрия спортист на
Коментари Харесай

Александър Везенков: Наградата Спортист на годината ме кара да работя още по-здраво

Баскетболистът Александър Везенков, който бе определен за най-хубавия състезател на България за 2023 година, благодари на всички за доверието и поддръжката. Той нямаше по какъв начин да участва на церемонията довечера и насочи особено видеополсание, пожелавайки на всички една сполучлива за спорта 2024 година.

" Искам да благодаря на всички публицисти, които гласоподаваха за мен, както и на хората, които ме поддържаха, с цел да печеля тази премия. Спортист на годината е едно огромно самопризнание, една сбъдната фантазия, която ме кара да работя още по-здраво, още по-усилено, с цел да оправдая всички тези упования на хората, които имат вяра в мен ", съобщи спортистът.

" Искам да благодаря и на моето семейство. Винаги са до мен в най-тежките, най-хубавите моменти и 2023-а за мен беше една неповторима година за мен с доста триумфи, доста трофеи в персонален и професионален аспект и се надявам 2024-а да е още по-успешна, само че най-много изпълнена с доста здраве и шанс ", добави той.

" Искам да благопожелавам на всички спортисти, които попаднаха в десетката, да им пожелая здраве, шанс, доста триумфи през новата година. Нека 2024 година бъде доста сполучлива за българския спорт. Много ви благодаря ", сподели Везенков.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР