Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. Сливница

...
Бащата на загиналото момче при тежката катастрофа на бул. Сливница
Коментари Харесай

Вместо сватба, близките на двамата влюбени организират погребение

Бащата на починалото момче при тежката злополука на бул. " Сливница " – Павлин Стоянов прикани за правдивост в ефира на " Здравей, България ". Той показа, че синът му и другата жертва - Ани, се готвели за женитба.

" Моля всички българи, помогнете да не се не помни казусът с тези две деца. Ани и Явор се обичаха доста, предстоеше им женитба. Един палач на пътя ни лиши от всичко. Заради вашите деца да създадем нещо и да спрем тези убийци. Синът ми нямаше нито едно пътно нарушаване. Винаги ми споделяше " Тате, би трябвало да се внимава ". Къде ни е страната в този момент? - Няма я ", сподели Стоянов пред Nova.

Припомняме, че млад водач с брошура от 3 месеца блъсна и умъртви двама души на бул. " Сливница " в София в понеделник. Инцидентът е станал на пешеходна пътека, където жертвите пресичали. След като ги блъснал, лидерът забил колата си в дирек.

След тежкия пътен случай десетки се събраха на митинг на мястото на произшествието. Те настояха МВР и общината да вземат ограничения за ограничение на скоростта в региона.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР